QUI SOM

ProjecteINSPECTIO és una associació professional d’inspectors i inspectores d’Educació de Catalunya que inicia la seva activitat l’1 de juny de 2006. Els seus valors i principis en el marc del professionalisme democràtic són: Independència professional, professionalització de tots els càrrecs de comandament i de coordinació de la Inspecció, prestigi basat en l’autoritat pública, docent i administrativa, creació d’òrgans col·legiats territorials i centrals, accés rigorós a la Inspecció: al cos d’Inspecció i a llocs de treball transitori, ordenació de la Inspecció d’acord amb les funcions que creïn valor afegit, centralitat de les funcions de supervisió, avaluació i assessoraments, enfocament de les funcions relacionades amb l’aprenentatge de l’alumnat, especialització de la funció inspectora, capacitats estratègiques i tecnològiques per desenvolupar la funció inspectora, condicions professionals i laborals dignes.

31 d’agost del 2022

Comença aquest divendres, 2 de setembre la formació de temes per al concurs oposició de la Inspecció: RESOLUCIÓ EDU/2221/2022, de 12 de juliol, de convocatòria de concurs oposició per a l'accés al cos d'inspectors d'educació (DOGC. Núm. 8710 - 15.7.2022)


 

Comencem la formació aquesta setmana sobre els temes del concurs oposició oposició a Inspecció corresponent a la RESOLUCIÓ EDU/2221/2022, de 12 de juliol, de convocatòria de concurs oposició per a l'accés al cos d'inspectors d'educació (DOGC. Núm. 8710 - 15.7.2022)

Què oferim:

1. Cada tema singularitzat en format pdf amb actualització normativa d'agost 22 i es mantindran actualitzats mentre duri el concurs oposició.

2. Vuit classes on line quinzenals divendres tarda i dissabte matí durant el mes de setembre i octubre (4 hores a cada sessió, 32 hores en total) on es treballaran els temes, tot assenyalant els punts clau de la normativa.

3. Les sessions s'enregistren de manera que el curs es pot seguir sincrònica o asincrònicament. Així mateix, els enregistraments estaran a disposició, per recordar millor i auditivament els continguts clau.

Si estàs interessat/a pots formalitzar aquí la matrícula. Com que les sessions s'enregistren et pots incorporar en el moment que vulguis a la formació.

👉Inscripció al curs en concret. Bloc I: Inscripcions


👉Inscripció als altres cursos per aquest concurs oposició:

1. sobre casos pràctics. Bloc II

2. l'escriptura (Informes i redacció a la prova) i oralitat (Preparació de l'exposició oral del temari B) Bloc III Inscripcions

Formadora: Teresa Cambra Sánchez, Inspectora d'Educació des del 1999.