QUI SOM

ProjecteINSPECTIO és una associació professional d’inspectors i inspectores d’Educació de Catalunya que inicia la seva activitat l’1 de juny de 2006. Els seus valors i principis en el marc del professionalisme democràtic són: Independència professional, professionalització de tots els càrrecs de comandament i de coordinació de la Inspecció, prestigi basat en l’autoritat pública, docent i administrativa, creació d’òrgans col·legiats territorials i centrals, accés rigorós a la Inspecció: al cos d’Inspecció i a llocs de treball transitori, ordenació de la Inspecció d’acord amb les funcions que creïn valor afegit, centralitat de les funcions de supervisió, avaluació i assessoraments, enfocament de les funcions relacionades amb l’aprenentatge de l’alumnat, especialització de la funció inspectora, capacitats estratègiques i tecnològiques per desenvolupar la funció inspectora, condicions professionals i laborals dignes.

15 de juliol del 2022

Formació casos pràctics concurs oposició a la Inspecció d'Educació


 La primera fase del concurs oposició s'inicia amb una pràctic:

6.4.1 Prova de la fase d'oposició

Les parts de la prova s'han d'ajustar al següent:

A) Part primera: consisteix en l'anàlisi i resolució per escrit d'un cas pràctic sobre les tècniques adequades per a l'actuació de la inspecció d'educació, proposat per la comissió de selecció. El temps màxim per a la seva realització és de tres hores, durant les quals les persones aspirants podran consultar exclusivament normativa educativa publicada al BOE, DOGC o al portal jurídic. Els documents hauran de ser els textos originals, extrets en PDF directament d'aquestes fonts. En cap cas es podran utilitzar elaboracions pròpies ni resums. Tota aquesta documentació no podrà tenir anotacions.

Les persones aspirants podran consultar la normativa educativa en paper o bé en format digital en un ordinador portàtil sense connexió a internet ni a l'exterior de la sala on es realitzi la prova. Tant la normativa en paper com l'ordinador portàtil només podran ser utilitzats durant els primers 60 minuts de la prova. Les persones aspirants hauran de portar el seu propi ordinador portàtil i fer-se'n responsables de l'autonomia de funcionament. L'ordinador serà utilitzat exclusivament per consultar la normativa indicada, d'acord amb les normes que estableixi el tribunal. L'incompliment d'aquestes normes per part de les persones aspirants suposarà la seva immediata exclusió del procediment selectiu.

Les persones aspirants han de llegir l'exercici davant el tribunal, que ha de convocar-los per a la seva lectura pública. Finalitzada la lectura, el tribunal pot formular a les persones aspirants les preguntes i els aclariments que estimi pertinents en relació amb el seu contingut, durant un temps màxim de quinze minuts.


Si estàs interessat en tenir formació 👉Formació casos pràctics