QUI SOM

ProjecteINSPECTIO és una associació professional d’inspectors i inspectores d’Educació de Catalunya que inicia la seva activitat l’1 de juny de 2006. Els seus valors i principis en el marc del professionalisme democràtic són: Independència professional, professionalització de tots els càrrecs de comandament i de coordinació de la Inspecció, prestigi basat en l’autoritat pública, docent i administrativa, creació d’òrgans col·legiats territorials i centrals, accés rigorós a la Inspecció: al cos d’Inspecció i a llocs de treball transitori, ordenació de la Inspecció d’acord amb les funcions que creïn valor afegit, centralitat de les funcions de supervisió, avaluació i assessoraments, enfocament de les funcions relacionades amb l’aprenentatge de l’alumnat, especialització de la funció inspectora, capacitats estratègiques i tecnològiques per desenvolupar la funció inspectora, condicions professionals i laborals dignes.

3 d’abril del 2022

Participació de la Presidenta de Projecte Inspectio, Teresa Cambra a la taula rodona d'Inclusió social de l'Observatori Social de Fundació "La Caixa"

 


LA FORMACIÓN INCLUSIVA

TODAS LAS PERSONAS SON SIEMPRE ALUMNOS Y ALUMNAS

¿Qué es la educación inclusiva y cuáles son sus principios? ¿Cómo puede alcanzarse para todos los colectivos con necesidades específicas y especiales? ¿Qué medios o modificaciones son necesarios para integrar a todo el alumnado en un mismo contexto educativo? ¿Cómo se puede poner en valor esta diversidad para hacer esto viable? Reflexionamos sobre cómo conseguir una actuación educativa que promueva la inclusión en un ecosistema de aprendizaje abierto en el que todo el mundo contribuya a la sostenibilidad y al éxito social.

A cargo de:

Nerea Riveiro, pedagoga e instagramer sobre necesidades educativas

Teresa Cambra, inspectora y coach educativa, experta en inclusión

Cristina Tudela, profesora de la UPC y psicóloga experta en diversidad

Moderado por Dr. Esteve Juanola, inspector e innovador educativo, profesor de la UPC-ICE

Horarios

10 h

Comentarios

Si eres personal docente, para certificar tu asistencia, reserva tu plaza y haz clic aquí