QUI SOM

ProjecteINSPECTIO és una associació professional d’inspectors i inspectores d’Educació de Catalunya que inicia la seva activitat l’1 de juny de 2006. Els seus valors i principis en el marc del professionalisme democràtic són: Independència professional, professionalització de tots els càrrecs de comandament i de coordinació de la Inspecció, prestigi basat en l’autoritat pública, docent i administrativa, creació d’òrgans col·legiats territorials i centrals, accés rigorós a la Inspecció: al cos d’Inspecció i a llocs de treball transitori, ordenació de la Inspecció d’acord amb les funcions que creïn valor afegit, centralitat de les funcions de supervisió, avaluació i assessoraments, enfocament de les funcions relacionades amb l’aprenentatge de l’alumnat, especialització de la funció inspectora, capacitats estratègiques i tecnològiques per desenvolupar la funció inspectora, condicions professionals i laborals dignes.

20 de setembre del 2020

Nou coaching a oposicions d'Inspecció



Des del Sindicat Aspepc tornem a oferir un coaching de formació vinculat a la Inspecció.

Aquest primer bloc estarà destinat a casos pràctics del dia dia, de qüestions que sorgeixen als centres educatius i cal resoldre.

El curs tindrà amb una durada d'un trimestre i cada 15 dies es plantejarà un exercici pràctic que serà comentat individualment amb cada persona i compartit al foro de forma genèrica amb el resum i síntesi dels aspectes més rellevants.

Està adreçat a persones que vulguin preparar oposicions a Inspecció, Directors o docents, ja que els temes plantejats poden tenir interès per als perfils professionals descrits.

El curs es realitza on line amb sessions grupals i invidividuals, amb meet, moodle, etc. És un curs volgudament d'atenció personalitzada.

S'hi poden inscriure persones d'altres comunitats i se'n farà una adequació normativa a la Comunitat Autònoma i d'idioma.