QUI SOM

ProjecteINSPECTIO és una associació professional d’inspectors i inspectores d’Educació de Catalunya que inicia la seva activitat l’1 de juny de 2006. Els seus valors i principis en el marc del professionalisme democràtic són: Independència professional, professionalització de tots els càrrecs de comandament i de coordinació de la Inspecció, prestigi basat en l’autoritat pública, docent i administrativa, creació d’òrgans col·legiats territorials i centrals, accés rigorós a la Inspecció: al cos d’Inspecció i a llocs de treball transitori, ordenació de la Inspecció d’acord amb les funcions que creïn valor afegit, centralitat de les funcions de supervisió, avaluació i assessoraments, enfocament de les funcions relacionades amb l’aprenentatge de l’alumnat, especialització de la funció inspectora, capacitats estratègiques i tecnològiques per desenvolupar la funció inspectora, condicions professionals i laborals dignes.

9 d’octubre del 2016

Ahir al Precongreso Mundial Derechos de la Infancia y la Adolescencia Universidad de Barcelona. Igualdad y diversidad desde la infancia y la adolescencia: por sus derechos y contra la discriminación. 7-8.10.2016




Finalizado El precongreso mundial de derechos de la infancia y la adolescencia.
Con dos mesas redondas : acoso escolar, herramientas para una prevención e intervención eficientes: con Carme Panchón,Teresa Cambra, María Pilar Tintoré y la lucha contra la discriminación desde la infancia: con las experiencias de Chile Perú Colombia y Ecuador con Erika Torregrossa Christopher Díaz Richard Aguilar y Isabel Gallegos. La clausura a cargo de Carme Panchón vicerrectora de la Universidad de Barcelona. Dos mesas que generaron muchísimas preguntas y que nos animan a seguir adelante y trabajando desde el grupo bienestar y derechos de la infancia y adolescencia del ICE UB !!! Y .. a por el congreso mundial liderado por el Dr. Carlos Villagrasa de la facultad de derecho de la Universidad de Barcelona. Un especial agradecimiento a la Dra. Carme Panchón por su entrega Y entusiasmo. Blanca Barredo coordinadora del evento.